Planet X- Nibiru

PLANET X- NIBIRU

Planet X-Nibiru 11

Kad smo 2004. prvi put uveli koncept klimanja Zemlje, predvidjeli smo da će to postupno biti sve gore i gore, a da će se žestina povećavati. Opisali smo proces: prvo, sjeverni pol Planeta X hvata i drži Južni pol Zemlje, zatim se Planet X, u svemiru, okreće na koturanje od 270 stupnjeva što Sjeverni pol Zemlje žestoko gura od sjevernog pola Planeta X koji se sve više i više okreće izravno prema Zemlji. Tu je otpočeo gravitacijski ples povuci-potegni, i to djeluje na klimanje koje će postati sve gore i gore.

Klimanje Zemlje

Na početku ZetaTalka 1995. upozoravali smo da će se događati nepredvidljivi ekstremi u vremenskim prilikama, da će se izmjenjivati suše i poplave, te da će se to događati linearno sve do pomicanja polova. Premda se to događalo postupno, tek sada je neporecivo. ZetaTalk i samo ZetaTalk upozoravao je na te vremenske promjene još na samom početku.

Ono što smo ranije govorili o globalnom zagrijavanju iz Zemljine jezgre prema van, što se teško može nazvati ”globalnim zatopljenjem” na površini ili pitanjem atmosfere, uzrokovano je šokiranjem jezgre. Ugrožena približavanjem Planeta X (koji se bio naglo približio unutrašnjem dijelu Sunčevog sustava za svoj periodički prolazak) jezgra se počela mutiti, ledenjaci i vječni led topiti, a vulkani su se počeli buditi.

Kad se prolazak nije dogodio 2003. kako se očekivalo, jer je Planet X zastao u unutrašnjem dijelu Sunčevog sustava, povećanje vremenskih nepravilnosti objasnili smo u kontekstu ljuljanja Zemlje koje je uslijedilo – vrijeme se izmjenjuje kad Zemlja naglo dođe pod zračne mase koje uznemiri. To je napredovalo 2005. u petlje zračnih struja koje pucaju i okreću se poput tornada utječući na zračne mase pod sobom.

U međuvremenu, na Zemlji suše su postale upornije, a poplave sve više zastrašujuće, temperature se izmijenju donoseći u tropska područja ljeti snijeg, a na područja Arktika vrućine; jake oluje pojačale su se u broju i žestini.

Vidljivi znakovi

Pojačana aktivnost Zemljine jezgre postupno će se manifestirati na načine koje neće biti lako objasniti. Ekstremno vrijeme i nadalje će biti objašnjeno globalnim zatopljenjem kao posljedicom zagrijavanja atmosfere što uzrokuje kovitlanja u višim slojevima. Veliki iznenadni valovi koji potapaju velike oceanske brodove, kao i tutnjava koja nastaje pri naglom preklapanju zračnih struja, što je uzrokovano pomicanjem ploča pod vodom, bit će smješteno u seizmičku aktivnost.

Povećana incidencija zemljotresa bit će obrazložena kao periodički ciklus uz priče iz davnine koje će podržavati teoriju ciklusa, ili napretkom mehanizama za izvještavanje o potresima što implicira da se potresi, u prošlosti, nisu bilježili. Dramatični bljeskovi svjetla koje uzrokuje metan koji se otpušta iz džepova gdje je bio zarobljen, dok se ploče pomiču, bit će objašnjeno kao sijevanje. Za pojačanu magnetsku difuziju bit će okrivljena aktivnost Sunca, jer ništa od toga običan čovjek ne može izmijeriti, pa se priče neće moći provjeravati.

U mjesecima prije prolaska Planeta X radio i tv transmisije gotovo će u potpunosti biti interferirane, osim ako na neki način ne budu kabelski podržane. Mobiteli će postati neupotrebljivi, a kako su iznimno popularni, to neće proći samo tako.
Međunarodni pozivi preko satelita, također se više neće moći odvijati. Vladama će biti postavljena pitanja, a one će isturiti znanstvenike zajapurenih lica s budalastim objašnjenjima.

Planet X-nibiru 3

Nema sumnje da će aktivnost Sunca biti okrivljena, a znanstvenici koji budu ukazivali da objašnjenja nisu točna, bit će ismijani i uklonjeni. Ako se radi o aktivnosti Sunca ili se na Suncu odvija magnetska oluja, onda satelit odskoči, pa bi se u normalu trebala vratiti transmisija telekomunikacija s tamne strane Zemlje, kad nema izloženosti Suncu. Kako će do pomicanja polova preostati malo vremena, vlade će davati prevaziđene odgovore jer znaju da nikad neće morati podnijeti račun.

Duboki potresi

Jedan od najsigurnijih znakova da povećana magnetska difuzija iz Zemljine jezgre, ekscentrični vremenski obrasci i zagrijavanje oceana od dna prema gore nisu jednostavno varijacije u okviru normale, dramatično je povećanje dubokih zemljotresa, kao što je primijećeno sredinom 80-ih. Tome se, naravno, ne pridaje medijska pozornost jer je to simptom koji je teško objasniti.

Povećanje broja dubokih zemljotresa koji indiciraju prilagođavanje ploča na najdubljoj razini, posebno je indikativan znak da je pomicanje polova u bliskoj budućnosti Zemlje. Uobičajeno, vrlo je mali broj takvih zemljotresa jer je većina potresa, koje čovjek bilježi, na fragilnoj i lomljivoj površini.

Pucanje i gnječenje površine utječe izravno na habitat ljudske vrste tako da se bilježe površinski zemljotresi. Duboki potresi tresu brod, ali obično ne bacaju i ne lome staklovinu budući da se pokreće čitava ploča, a ne samo dio na površini. Stoga duboki potresi nanose malo štete, pa dobivaju i malo medijske pozornosti. Međutim, kao simptom koji nagovješćuje pomicanje polova, to je ekstremno važan znak i, što je još važnije, neobjašnjiv u bilo kojem drugom kontekstu.

Povećanje dubokih zemljotresa izvješćuje se, ali kako se to povećanje i pozornost fokusira na taj neobičan simptom, aktualna dostupnost tim statistikama može biti blokirana. Podaci o potresima daju se za lokaciju, datum i vrijeme, magnitudu po Richterovoj skali i dubinu. Možete očekivati da će u budućnosti posljednji komadić informacije biti ispušten.

Stresne točke

Sadašnji odnos Zemljinih ploča kore pokazuje ne samo prethodne pokrete nego i pred-stanje za nadolazeće pomicanje polova. Jasno je da je Atlantik, u prošlosti, bio razvučen sa svojim obalama na obje strane povučenima dolje tako da se ostaci šuma mogu vidjeti pod vodom Istočne obale sjevernoameričkog kontinenta, pod valovima kod Bermuda pokopane ceste, a zemlja u policama zapadno od Britanskog otočja.

Atlantska brazda koja ide duž čitavog Atlantika između sadašnjih polova, pokazuje recentno cijepanje, a brazde u Africi koje sve više odijeljuju arapske zemlje od kontinenta već pokazuju određeni stres. Isto tako, duž Pacifičke brazde ploče su gurnute ispod Amerika i kreiraju stres u Indoneziji jer je kompresija Pacifika već u procesu od prethodnih pomicanja polova i subdukcija ploča što inklinira da se taj momentum nastavi. Himalaje, koje su se u prošlosti izdigle visoko iz morskog materijala, također pokazuju dramu koju smo već opisali za Indiju i Australiju zbog prošlih drama koje su na taj način pozicionirale te ploče.

Rastezanje Atlantika

Spomenuli smo da će tijekom tjedna zaustavljene rotacije Atlantik biti razvučen. To je zbog toga što je Atlantska brazda uhvaćena Planetom X koji se približava, jer je magma kore tu recentna, koncentrirana, i sadrži veliku količinu željezne rudače, pa je stoga magnetski privučena ogromnom magnetu, Planetu X koji prilazi s osunčane strane Zemlje.

Planet X-Nibiru 6

Zemlja zaustavlja svoju rotaciju, zbog toga što je kora uhvaćena, ali likvidna jezgra nastavlja svoj momentum stvarajući tako kontinuiranu silu prema istoku kore, što stvara rastezanje. Do neke mjere to se događa i danas, i radi toga Afrički rasjed pokazuje stres. Tijekom tjedna zaustavljene rotacije to je, međutim, u ekstremu tako da je Atlantska brazda pod velikom napetošću, a obale duž obje strane Atlantika povučene prema dolje. Europa i Afrika neprestalno su povlačene prema istoku rotacijom jezgre. Stoga, Zemlja stenje u agoniji tijekom tog tjedna.

Kompresija Pacifika

Iz istog razloga se kontinenti Europe i Afrike guraju u smjeru istoka, rotacijom jezgre, pa će stresne točke oko Pacifika iskusiti pojačane znakove stresa tijekom tjedna zaustavljene rotacije. Pojačat će se potresi duž zapadne obale obaju Amerika, a vulkanska aktivnost u Japanu i Indoneziji postaje ekstremna. Indija se zatvara trzajući se pod Himalajama u napregnuću, dok je stanovništvo u velikoj panici jer se boji najgorega budući da su na strani dugačke noći.

Plimni valovi još nisu problem jer se vode normalno raspoređuju duž Ekvatora oko globusa – vode je više na polovima, a manje u ekvatorijalnim područjima. No, drama koja će se dogoditi i koja je jasno opisana, dogodit će se zbog oblika Zemljinog Pangea kopna i njegovih lomova, kao i pravila da kopnene mase uvijek prilikom pomicanja kore traže uravnoteženje, baš kao što voda traži svoju razinu, tako da će se visoka i niska područja više balansirano rasporediti po globusu nakon pomicanja polova nego što je to bilo prije.

Oluje

Nedavno je bilo nekoliko vrlo jakih oluja koje su pogodile Veliku Britaniju. Vjetrovi su bili jači nego što se očekivalo. Isto tako, i u SAD-u koji je također na sjevernoj hemisferi. Nakon atipične hladnoće dolazi do zatopljenja koje je tako jako da svi, čak i na sjeveru, hodaju kratkih rukava premda je zapravo zima. To je uzrokovalo seriju tornada koji su protutnjali Sjedinjenim Državama u pojasu od juga prema sjeveru izvan sezone, a s obzirom na sezonu vrlo ekstremno.

U mjesecima prije pomicanja polova vrijeme neće, jednostavno, nastaviti kakvo je bilo nekoliko prethodnih godina – izvansezonskim temperaturama, sušama i poplavama, što vam prognostičari ne objašnjavaju. Vrijeme će postati sve više i više ekstremno. Rekli smo da vremenske prilike i orkanski vjetrovi neće biti gori nego što je to čovjek iskusio u prošlosti. To je zbog toga što u atmosferi postoji mehanizam – zračne mase kada su pogurane jedna prema drugoj, mogu se pomicati samo do neke mjere.

To znači da treba očekivati tornada, koji se javljaju u određenom godišnjem dobu, izvan sezone ili u zemljama gdje ih prije nije bilo. To znači da će se orkanski vjetrovi razviti iznenada, da će biti nepredvidivi i da će prelaziti preko mora. To znači da će snježne oluje donijeti metar snijega tamo gdje snijeg nikada nije padao, odnosno, da će ondje gdje se oslanjaju na zimski turizam, umjesto snijega, doći proljetno cvijeće.

Plime

Plime nastaju s obzirom na orkanske oluje koje se mogu očekivati duž obala. Prolomi oblaka, kad voda u visini jednog metra ili više prodre u unutrašnjost, dešavat će se i onda kad ne bude orkanskog vjetra uobičajenog za područje. Ako se orkan formira na pučini, u područjima u blizini, razina vode može privremeno opasti. Očekujte neočekivano, i to sve više kako se pomicanje polova bude približavalo. Viša razina mora bila je vijest kad je to prvi puta primijećeno, no vrlo je brzo to bilo zataškano.

Oceani se podižu, polovi tope, a pacifički otoci nestaju pod morem. Hoće li se trend nastaviti i koliko će biti pogođeni obalni gradovi? Čak i da se oluja ne dogodi u nekim obalnim gradovima, s vremenom će biti poplavljeni i, do neke mjere, prije pomicanja polova. To će se prvo primijetiti na kanalizaciji koja će se vraćati, a onda će nestati plaže.

Planet X-Nibiru 5

A, onda kad nestanu normalna plima i oseka, valovi će jednostavno uzeti domove na obali. Močvarna područja duž obala postat će slana, a potom i zaljevi u unutrašnjosti. U međuvremenu, sve češći potresi porušit će gradove, pokretanje zemlje dovest će do implozije u gradovima, tako da plima, svakako, neće biti najveća briga.

Praskovi i bljeskovi

Praskovi i sijevanja u porastu su već nekoliko godina, i o tome je tada bilo riječi u tisku. Kao što smo objasnili, praskovi se događaju povremeno zbog nadimanja zemlje, pa na jednom mjestu dođe do pada zračnog pritiska i tu se sjuri zrak sa strana, i to uzrokuje pucnjeve tutnjave. Sijevanje nastaje zbog prezagrijanog zraka, privremene šupljine u kojoj se zrak sa strana sudari uz prasak. Sindrom nadimanja zemlje može se vidjeti posvuda na kopnu ili vodi, a uzrok je isti.

Sijevanja nastaju zbog metana koji se oslobodio iz svojih bazena gdje je bio zarobljen materijal koji je trunuo, od prijašnjih pomicanja polova. To pišti van i pritom svijetli zbog ovog ili onog uzroka, i daje bljesak svjetla. Kako se pokretanje tla sada događa sve više, i to više iznenadno i žešće nego prethodnih godina, može se očekivati sve više praskova i bljeskova.

Tunguska je bila iznimka jer je sibirska tundra, prije nego što se smrznula, bila plodna, pa je stoga u zamku bila uhvaćena velika količina materijala koji trune. U budućnosti je za očekivati je očekivati da će se slične eksplozije dešavati u bazenu Amazone koji će se smrznuti.

Propast uroda

Kao što smo već objasnili, u vremenu prije kataklizme vrijeme će postati nepredvidljivo s grmljavinskim olujnim pljuskovima tamo gdje se ne očekuju, odnosno, sa sušom na područjima gdje se to ne očekuje. Temperature će posvuda biti ekstremne. Zime će biti neuobičajeno tople tako da će drveće i grmlje propupati misleći da je proljeće, a onda će doći mraz. Isto tako, mraz će doći u kasno proljeće, gotovo ljeti, ubijajući nježne pupoljke koji su se već probili.

Svijet danas uravnotežuje situaciju tako da prevozi proizvode, no kad se približi vrijeme skorog ponovnog prolaska Planeta X, gigantskog kometa, svi dijelovi svijeta imat će ekstreme. Naravno, neće sve podbaciti kad kataklizma koja se očekuje više ne bude daleko. Uzgoj u staklenicima i vrtovi iza kuće će uspijevati jer ih se budnim okom pomno pazi, i to će opstati. Međutim, velike površine usjeva koje snabdijevaju populaciju u centrima, imat će malo za ponudu na tržištu, pa će u skladu s tim porasti cijene.

U početku, trgovine će to podnijeti, no nakon nekog vremena trgovine će propasti, a vlade će postati nervozne. Ruka pomoći od zemalja koje stoje bolje od onih u očaju, izostat će. Trenja o tim pitanjima bit će sve više, a živci su već uzdrmani. Sve do kataklizme, ljudi na farmama i na moru, u ribarenju, nastavit će se uglavnom boriti na ovaj ili onaj način.

Općenito, otpor prema promjeni je ogroman, a velika većina ljudi odbacit će upozorenja o nadolazećoj promjeni polova jer će odabrati da ne primjećuju znakove ili uopće misli o nečem tako groznom. Posljedično, kataklizma će zateći gotovo sve ljude u društvu nesvjesne onoga što se događa.

Planet X-Nibiru

Skupine koje će biti pripremljene i koje će se osloniti na sebe i vlastite pomno uređene vrtove, neće se naći ukliještene između gladovanja i neprijateljstava. Ljudi se samo moraju vratiti u svoju nedavnu prošlost i ponovno naučiti lekcije. Osim malog broja onih koji će biti pripremljeni, ljudi koji će preživjeti kataklizmu naći će se bez hrane. To će se najprije dogoditi u gradovima budući da će se svježa i smrznuta hrana pokvariti zbog potpunog prekida svih mreža, a konzervirana i sušena dobra trajat će samo onoliko koliko je ima.

Što onda? Seoska područja gdje čovjek pretpostavlja da će naći vrtove i stoku u obilju, neće imati puno više. Suša i neuredno vrijeme uzet će svoj danak. Koliko će dugo gladan seljak čuvati sjeme za svoje blago? On će pojesti i žito i stoku, a kad postane dovoljno gladan pojest će i posljednji rasplodni par i zadnju šaku sjemena. Gotovo je. Misli li čovjek da će se sadnja i žetva odvijati kao i prije, ustanovit će da je polumrak koji dolazi nakon kataklizme toliko devastirajući za vegetaciju (da ne može uspijevati na otvorenom).

Ako vegetacija preživi sušu koja prethodi kataklizmi, i tuče i vatrene oluje i jake vjetrove koji prate kataklizmu, onda poslije još morati preživjeti neprekidnu kišu i nedostatak sunčeva svjetla. Povratak nakon kataklizme nije, većinom, od domaćih biljaka i životinja, premda će neki savjesni seljaci prenijeti svoj raspolodni par i zalihe kroz vrijeme. Povratak se događa iz divljih područja, od tvrdog korijenja koje uporno pokušava, kao i od razbacanog sjemena koje uvijek iznova izbija. U međuvremenu, ljudi gladuju.

Zemljotresi i vulkani

Zemljotresi i vulkani imaju, ali i ne moraju imati iste uzroke. Zajednički je uzrok zemljotresa i erupcija pritisak ploča pri pomicanju. Osim što se ploče uz rubove gnječe i mrve, tu udara lava. Vulkani erumpiraju jer je lava, koja uhvaćena neposredno ispod površine, pod pritiskom, a točka najmanjeg otpora je otvorena. Jedna je takva situacija pritiska tamo gdje vulkani neprekidno rigaju blato, ako nema promjene tlaka u skokovima.

Na Hawajima, gdje vulkani neprekidno bljuju, postoje slojevi stijenja koji se preklapaju u više ploča nego što to čovjek pretpostavlja. Te su ploče gurane prema gore, dok se ostale pacifičke ploče guraju ispod Hawaja, tako da lava ima više mjesta kuda može ići, a ne samo prema gore. Može se kretati sa strane, pa riga samo na jednom mjestu i bez erupcija. Tamo gdje je vulkan na mjestu gdje se ploče mrve, kao što je to Popocatepetl, u Meksiku, događa se erupcija i ujedno zemljotresi.

Tu se erupcija ne smiruje sve dok je lava zarobljena pod pritiskom, jer pritisak nema gdje popustiti. Tijekom pomicanja polova, kad svi vulkani bilo aktivni bilo neaktivni dramatično erumpiraju i izbljuju blato, uključeno je više toga nego što je samo pomicanje ploča i pritisak. Zamućena je Zemljina jezgra koja je u pokretu, i to u kontinuiranom pokretu čak i nakon što se kora zaustavi. Dakle, vulkani su pod pritiskom ne samo od zarobljene lave nego lava nadire i iz same kore.

Rekli smo da se može očekivati da su svi vulkani aktivni posljednjih deset tisuća godina kandidati da eksplodiraju ili bljuju blato tijekom pomicanja polova. Tijekom svakog pomicanja polova postoje mjesta za Zemlji gdje se zemlja rasteže, kao što je Atlantik, tako da se za planinske lance poput Apalači gorja ne očekuje građenje planina i malo je vjerojatno da će se ijedna gola stijena pojaviti na površini. Mjesta kao što je Himalaya podvlače se tako da su slojevi stijenja položeni jedni na druge, pa to štiti od prodora lave.

Isto tako, Hawaiji će proći bolje nego što bi se moglo pretpostaviti jer je Pacifik pod kompresijom što će postaviti slojeve stijena i zaštititi od vulkana koji će bljuvati blato ili ključajuću lavu. Na Novom Zelandu, gdje će se rub ploče podizati, također će biti neka zaštita od eksplozije vulkana jer će pritisak biti popušten. Isto tako, gdje je rastezanje, kao što će imati Island, bit će kontinuiranog bljuvanja blata, ali je malo vjerojatno da će se dogoditi eksplozije kao da je ispod pritisak.

Planet X-nibiru 7

Krateri u unutrašnjosti, kao Yellowstone, imaju bazu već pod pritiskom, no to ima dugačku rutu penjanja prije nego što dođe na površinu. Tijekom pomicanja polova činjenica jest da takvi vulkani jesu, kao i da su bili izlaz za pritisak, pa se to takmiči s onim što se događa u slojevima stijenja. Što se tiče Yellowstonea, tu neće biti ponajprije podebljanja stijenja jer je Atlantik tijekom početka pomicanja polova razvučen, ploče su u pokretu a kora ključa. Stoga, bit će eksplozija, ali ne žestoka, lave iz vulkana aktivnih duž Sierra i Anda.

U drugom dijelu sata, slojevi stijenja moraja se pogurnuti pod zapadnu obalu obaju Amerika zatvarajući time pristup lavi od tih vulkana što bi trebalo ubrzati popuštanje, ali kao prvo neće spriječiti eksplozije. U područjima rastezanja u Europi i na Srednjem Istoku, također, ključanje će uzrokovati bljuvanje blata, a tamo gdje su vulkani već otvoreni, gdje postoji otvor u zrak, kao što je u Italiji, nastavit će i u ranijem dijelu (sata) pomicanja polova eksplodirati i bljuvati. Stoga, svatko mora analizirati prošlost lokalnih vulkana i kratera, te procijeniti svoju akciju tijekom pomicanja polova.

Oboljevanje

Kako se pomicanje polova bude približavalo, populacija će sve više i više poboljevati. To će biti poznate bolesti sve češće zbog očigledno depresivnog imuno sustava, a javit će se i nove intrigirajuće bolesti nezabilježene dosad u sjećanju čovjeka. Što se tu zbiva? Ptice koje za let koriste magnetizam zbunjene su pa dolaze na pogrešna mjesta, i to napada imuno sustav i sve ostalo.

Promjene u Zemljinoj kori koje su za rezultat imale obrazac vremena El Nina, bijelog bizona i deformirane žabe, napadaju i čovjeka. Nije samo na tijelu zahtjev da se prilagodi promijenjenom okolišu, budući da se dogodio rast čestica zračenja koje su čovjeku nepoznate, nego su u pitanju i različiti infektivni agensi koji također na razne načine utječu na ponašanje.

Mijenjaju se uzorci izloženosti, izbijaju infekcije u okolnostima koje bi se inače smatrale zdravima. Klice su u pokretu, njihovi nositelji su u pokretu, pa su i ljudi izloženi bolestima koje su tako rijetke da nisu dokumentirane u medicinskim časopisima.
Većinom, bilo u životinja bilo u ljudi, postoji odluka da se, jednostavno, ne istraje. Postoji osjećaj da predstoji jako teško vrijeme. Možda bi se borili i ne bi uspjeli pa se, jednostavno, prepuštaju.

Dopuštaju sebi da budu bolesni. To se događa i u najboljim vremenima u mnogim situacijama gdje se liječnik suočava s bolešću koja bi trebala biti devastirajuća za pacijenta, a on ipak ne umire, kao i u drugim situacijama gdje volja za životom gura pacijenta kroz najteže slučajeve, pa su liječnici iznenađeni i šokirani. Dakle, odluka da se živi ili umre ima veliki učinak. Kako se bude približavalo vrijeme pomicanja polova taj će tip stresa biti u porastu postupno utječući primarno na slabe i potištene, kao što je to slučaj sa svim bolestima.

Kad je imunosustav u depresiji, bolest se razvija agresivno i velikom brzinom, i to se događa s onima koji se slabo hrane ili čija su tijela oslabljena zbog prethodnih bolesti, odnosno, s onima koji su potišteni. Imat ćete prilike vidjeti povećanje oboljenja, čudne bolesti, mikrobe koji putuju jer ih raznosi neki insekt, i to na mjestima kuda uobičajeno ne putuju. To ne znači da će bolesti biti raširene namjerno.

Neke jesu, ali više od 90% svih bolesti i stresa koje ćete vidjeti prirodna su situacija, prirodno događanje. Zbog promjena, kovitlanja u Zemljinoj kori, to će se nastaviti sve do vrhunca samog pomicanja polova. Gladovanje zbog podbačaja usjeva i izloženost nestalnom vremenu pridonijet će tom trendu sa stopom smrtnosti koja se očekuje nakon pomicanja polova u nekim dijelovima svijeta vrlo brzo.

Planet X-Nibiru 4

Naravno, devastacija nakon pomicanja polova bit će teška. Većina smrti koja će se dogoditi kao rezultat pomicanja polova neće biti zbog inicijalnog udara nego zbog oboljenja, širenja klica, te zbog letargične depresije koja će se razviti u ljudskom rodu.
Još 1995. smo opisali da će ljudi, jednako kao i životinje, biti više bolesni kako godine i mjeseci prije pomicanja polova budu prolazili.

Zbog klimatskih promjena, klice migriraju u nova okruženja, a ljudi i životinje su pod stresom kako zbog Zemljinih promjena tako i zbog klimatskih. Postoje klice koje ljudi ne poznaju, koje će postati sve agresivnije, formirat će se nova vrsta koja prije nije bila poznata. Isto tako, zbunjene životinje će migrirati na pogrešna mjesta, oslabit će, i to će povećati njihovu osjetljivost na klice i oboljenja zbog stresa. Sve to, prema našim predviđanjima, doći će na vidjelo, ali sa svakom novom zarazom nas se pita što je uzrok.

Na kruzeru je bila trbušna groznica ili je do otrovanja hranom došlo zbog rasteresenosti kod ljudi koji njome barataju. Ljudi u svakodnevnom poslu sve češće rade pogreške zbog podsvjesnih briga, i mogu vidjeti propust vlada da objave Zemljine promjene. Isto tako, pojedinci na brodu više međusobno razgovaraju ili intimni odnosi koji se, možda, u prošlosti ne bi dogodili, sada su tu zbog nervoze.

Osobna predostrožnost je u padu, a ne treba puno više od toga da bi se mnoge skupine inficirale. U toilettima se više ne peru ruke, pa jedan član obitelji u sobu donese klicu i tako inficira čitavu obitelj i sl. To je upravo ono što smo predvidjeli, i to će se povećati zbog rastresenosti čovjeka, klimatskih promjena i pada imuno sustava.

Uvijek se referiramo na to da je Zemlja uhvaćena u vrtložni tok ispred Planeta X kako se on kreće napredujući od Sunca a prema Zemlji. Čestice koje dolaze od Sunca i obilaze iza Planeta X, upadaju u prazninu ispred Planeta X, te kovitlaju. Taj kaos drži Zemlju i druge planete uhvaćene u vrtložni tok tako da ne mogu napustiti zamku. Nešto slično se dogodilo danas sa Zemljinim magnetskim poljem, gdje se vrtložni tok razvio iza Zemlje zbog jakog toka magnetskih čestica koje dolaze iz smjera Planeta X.

Zemlja je uhvaćena u zamku magnetskog plesa s Planetom X, što je uzrok dnevnog ljuljanja Zemlje od početka 2004. nakon što je Planet X stigao u unutrašnji dio Sunčevog sustava 2003. Možete smatrati da je Zemlja miš uhvaćen u uskom tunelu iz kojeg ne može pobjeći. Puše vjetar, pa se miš pokušava skloniti tako da se okrene sa strane ili na ovaj ili onaj način, no vjetar se i dalje podiže.

Naposljetku, miš se šćućuri, spusti uši uz glavu okrećući se vjetru jer nema drugog izbora nego da izdrži. To što se vrtložno strujanje magnetskih čestica formiralo iza Zemlje, sada po prvi put, i pokazuje da je udar koji dolazi od Planeta X jači, da pokriva ogromno područje Zemlje, i da ti magnetoni nemaju kamo pobjeći! Poput miša, i oni su uhvaćeni.

Što znači taj veći udar magnetskih čestica koji dolazi iz sjevernog pola Planeta X? Kao što vjetar djeluje na miša tako da ga baca, pa on pokušava različite položaje kako se vjetar sve više podiže, i Zemlja je, u početku, postala više mobilna tijekom plesa s Planetom X. Malo se nakrivila u položaj nasuprot ili se privremeno postavila u položaj nalijevo, no to je bilo lagano. Sada, te će pozicije biti žešće i više ektremne, i to je ono što će uzrokovati povećano pomicanje ploča, scenarij 7 od 10.

Planet X-Nibiru 8

Nije koincidencija da se čitava istočna strana Indoaustralijske ploče ocrtava na liniji potresa tijekom ovog prvog udara vrtložnog toka.To je još jedan efekt dnevnog ljuljanja Zemlje – 2009. pronađena je nakupina alga kako pluta na Arktiku. Ako plima može preko Pacifika donijeti ostatke tsunamija na Fukushimu do američke Zapadne obale, onda plima može gurnuti i morsko bilje na Arktik.

Ono što, međutim, začuđujuće u vezi s tim novim otkrićem je to da se to uopće događa budući da NEMA PLIMA koje bi (morsko bilje) u tom smjeru uopće dovoljno pomaknule. Plime se kotrljaju oko Ekvatora dok Zemlja rotira, pa onda CIRKULIRAJU u krug prema istoku da bi se vratile dolje na Ekvator – Coriolis Effect…

Dnevno ljuljanje Zemlje, koje je postalo vrlo jako, dovodi globus u određenu poziciju gore-dolje dok gura magnetski Sjeverni pol dalje dok je Sunce iznad Pacifika, a dopuštajući mu da kasnije, kao reakcija, odskoči natrag. To pumpanje sjever-jug dovodi vodu Pacifika prema Anarktiku. Sve dok zataškavanje o prisutnosti Planeta X ne pukne, pa da se o dnevnom ljuljanju Zemlje može govoriti, takva zbivanja će ostati misterij. Nije li svaka stvar koja potencijalno ukazuje na prisutnost Planeta X – zabranjena tema?

Neonski kovitlac

Displeji na nebu nad Norveškom nisu oblaci koji svijetle noću (noctilucient) koji su ledeno kristalne svjetlosti, niti su svjetla zemljotresa. Nisu ni dim ni zakrivljenje svjetlosne kule koje uzrokuje metan ispušten pokretima Zemlje, što iznenada plamti kad je ispušen u nebo. Norveški je displej neonskog oblaka viđen jednom otkako je Planet X 2003. stigao u unutrašnji dio Sunčevog sustava, pa su plinovi iz repa Planeta X zagadili Zemljinu atmosferu.

Neonska pojava uzrokovana je kemijskom reakcijom koja je slična onome što čovjek poznaje kao svjetlosni štap. Sve do nedavno takvi su neonski displeji trebali izvor svjetlosti kako bi ih se vidjelo, obasjani u zoru ili sumrak sunčevom svjetlošću ili svjetlima grada. Ono što se dogodilo nad Norveškom je neonski oblak, mastan oblak upaljen električnim nabojem iz repa Planeta X.

Zašto veliko kovitlanje u oblaku oko kovitlajućeg neonskog displeja? Električni naboj na nebu nije statički, kao što pokazuje put sijevanja. Sijevanje je akumulacija između zračnih masa koje se kreću i nastaju iznenada do točke gdje je bujica elektrona u kretanju. Ali, što ako se naboj ne akumulira na jednom mjestu nego je neprestalno prisutan nad širim područjem? Kao i sa svim kovitlacima koji se razviju u prirodi, oni počinju malim pokretima iz jednog mjesta stvarajući vakuum dok za sobom vuku materiju, i stoga grade.

Galaksije se kovitlaju. Voda teče nizvodno u kovitlanju, u odvod. Svi ti jako nabijeni atmosferski kovitlaci jure za nekim dijelom repa koji struji i koji je nabijen više ili manje nego okolna atmosfera. Ono što se događa u središtu takvog nabijenog kovitlaca je veći električni naboj nego što je okolno kovitlanje, stoga središte postaje neonski oblak koji se može vidjeti noću, a želi se isprazniti na tlo, na Zemlju.

Dramatičan kovitlac oblaka s plavim neonskim oblakom u središtu, viđen je i snimljen na video 8. prosinca 2009. na nebu nad Norveškom. To se vidjelo u promjeru 250 milja uokolo i nije bilo lokalan događaj. U nastojanju da objasne, norveški mediji rekli su da se možda radi o ruskoj testnoj raketi koja bi uzrokovala displej, no izgleda da u to nitko nije povjerovao.

Planet X-Nibiru 9

Središte oblaka koji kovitla bilo je u neonskom oblaku koji također kovitla. Taj je neonski oblak, u pojavi, sličan onom snimljenom na video u Kini, 25. kolovoza 1988. U oba slučaju viđenje i snimanje bilo je tijekom noći. I Rusija je isto tako nedavno imala kovitlajući hallo oblak nad glavama Moskovljana, o čemu je bilo puno razgovora u medijima.

Od 2003. bilo je puno slučajeva neobičnog displeja svjetlosti. 2003. Planet X je prvi put ušao u unutrašnji dio Sunčevog sustava i zapuhnuo Zemlju svojim masnim repom. Svjetlosne kule, uzrokovane bljeskom izgarajućeg metana, bile su fotografirane u Iraku, a u Kanadi se isti slučaj opisuje u broju 60 ZT newslettera. Oblaci koji svijetle noću, koji su uzrokovani kristalima leda, javljali su se nedavno izvan polarnih krugova zbog turbulencija u atmosferi uzrokovanih ljuljanjem Zemlje.

Neonski oblaci, kao što je svjetlo ružičasti oblak koji se pojavio nad Londonom prošlog 21. listopada 2008. uzrokovani su kemikalijama koje u atmosferi ostavlja rep Planeta X koji pojačano zamahuje prema Zemlji baš kao što bi čovjekovi svjetleći štapovi koji nisu zapaljeni nego im svjetlost dolazi od kemijskih reakcija. Neonski kovitlac sličan je tim neonskim oblacima, ali nabijen elektricitetom iz nabijenog repa Planeta X.

Vrtnja

Vrtnja je fenomen koji se u prirodi događa redovito i na Zemlji se često može vidjeti u rasponu od velikih kovitlanja, koja stvaraju orkani, do malih tornada u središtu vode koja otječe. Činjenica da se vrtnja – kad je iznad ili ispod ekvatora, pomiče u različitim smjerovima dokaz je da je pod utjecajem izvanjskih faktora. Fenomen vrtnje promatra se kad je objekt u kretanju i nema ograničenja. Zrak i voda su tekući, ali predenje niti ili lik klizača na ledu demonstriraju isti fenomen.

Teoretski, brzina vrtnje brža je prema središtu objekta koji se vrti, faktor koji se jednostavno može primijetiti uspoređujući orkanski vjetar sa središtem tornada. No, zašto postoji razlika?

Vrtnja na površini Zemlje reflektira ono što se događa u Zemljinoj jezgri. Kad Zemlja ne bi rotirala, kad se ne bi pomicala kako bi izbjegla ili povukla spram drugih stvari u Sunčevom sustavu i dalje od toga, onda bi na vrtnju utjecala samo razna privlačenja ili odbijanja samog objekta u vrtnji i onoga što mu je u neposrednoj okolini. Svi objekti na licu Zemlje podložni su tim istim utjecajima iz Zemljine jezgre, ali to nije evidentno zbog nedostatka fluidnosti ili pokreta.

Vrtnja u nekom objektu razvija se polako i očigledna je čovjeku samo kad se akumulira. Stoga, voda u vodopadu ima vrtnju, ali voda na kraju (vodo)pada ne može utjecati na vodu na vrhu (vodopada), vrtnja nije (ničim) ograničena. Voda u odvodnoj cijevi ograničava vrtnju na vrhu utječući na put najmanjeg otpora za vodu na vrhu odvoda, pa je stoga u vodi koja otiče mali tornado.

Vrtnja se događa brže kad je objekt koji se vrti uzak, budući da ima manje faktora koji utječu na vrtnju. Velike zračne mase poput onih koje se kreću za vrijeme orkana, raširene su preko velikih područja Zemljine jezgre i stoga je sila kretanja s jezgrom ograničena činjenicom da ono što je na vanjskom kraju, sa strane pola, ide preko dijelova jezgre koji se kreću sporije nego kraj sa strane ekvatora. Stoga se ono što je malo može vrtjeti brže s obzirom na dati momenat kretanja, nego ono što je veliko, a klizač uviđa da se može vrtjeti brže tako da reducira svoju veličinu privlačeći ruke i stisnuvši se.

Izvor: Zeta Talk

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s