Plan elite za bijeg

Plan elite za bijeg

Plan elita za bijeg

Od svojeg osnutka, NASA pokušava osigurati više nego išta drugo, bijeg od nadolazeće kataklizme. Njima je to još uvijek glavni cilj. Članovi NASA-e i JPL-a koji promatraju približavanje Planeta X u skladu s našim predviđanjima već nekih pedeset godina unazad, došli su do toga da moraju nervozno prihvatiti realnost naših točnih prognoza.

Oni žele naći sigurno nebo za vrijeme samog pomicanja. Pomisao da će biti na Zemlji koja će klizati uz zapljuskivanje voda i sudaranje ploča je uznemirujuća. Oni bi voljeli povoljno mjesto na Marsu, pa odatle – kad rock and roll prođe, spustiti se na najbolje poljoprivredno područje u svijetu te ušetati dobro opremljeni da preuzmu kao kraljevi.

Ta ruta za bijeg bila bi za elitu sastavljena ne samo od američke vlade i vojske nego i od drugih elita diljem svijeta. To je dobro maskirano u razgovorima o znanstvenim istraživanjima na nebu i istraživanjima svemira, ali sve je to kamuflaža stvarnih planova koji bi odveli desetke, pa čak i stotine osoba.

Ako se ispitaju njihovi recentni planovi, oni su vrlo lijepo u raspored stavili jedan mehanizam za bijeg na Mars do 2003. [Note: see 2003 Date explanation] s rutom za povratak. Činjenica da je John Glen nedavno otišao gore u svemir, to je bio test kako stariji podnose takva uzlijetanja i slijetanja.

To je bilo slabo zamaskirano, pa su se porezni obveznici pitali zašto je njima potrebna gerijatrija u svemiru. Pa, naravno, to je zato što neki od tih ljudi, koji su osigurali mjesto, nisu više mladi i jednostavno se pripremaju. Skupina će biti sastavljena primarno od starih muškaraca i vrlo mladih žena. To ne iznenađuje s obzirom da je George Bush, stariji, nedavno bio na jednom takvom letu, a u vijestima je spomenuto kako nije previše star za takvu aktivnost. On svojim kolegama pokušava demonstrirati kako je spreman za put.

Plan elita za bijeg 2

Oni se nadaju da će doći gore i postaviti bazu koja će biti vrlo čvrsta i zračno izolirana, šatore s malo odjeće koju mogu brzo pokupiti. Već prakticiraju uzgajanjei vlastite hrane hidroponikom. To je nešto što se radi već desetljećima, naravno, kao izvor svježe hrane za one na svemirskim stanicama.

Oni traže vodu, znaju da je tamo ima. Mi, Zete, na ZetaTalku smo rekli činjenicu da su humanoidi s Dvanaestog planet drenirali vodu dolje u otvore dok su ispirali zlato koje su rudarili, te time uništili Mars kao nastanjiv planet jer su uklonili vodu s površine. Elita se nada gledati show s udaljenosti. Gledati Zemlju, jadnu, u trzajevima.

Nakon što prođe godina ili slično, kad vide da su se stvari postavile, oni bi se vratili. Preletjeli bi okolo, sebi dali vremena da odluče gdje sletjeti, pa bi se onda spustili tamo gdje zemlja izgleda najbolje za neku dobru poljoprivredu, neko naselje, i tako bi se pojavili kao kraljevi. To je njihov plan, ali ništa od toga se neće dogoditi. Oni neće uspjeti, ali mi ne očekujemo da će odustati.

Između očiju poreznih obveznika i stvarnih troškova NASA-e podignuti su mnogi slojevi zaštite. NASA je neovisna kompanija pod ugovorom s vladom, pod ugovorom su u stvari vladine agencije koje prosječni porezni obveznik ne može provjeriti, tako da sloj po sloj miješanja novca vrlo lijepo štiti stvarne troškove i planove. Nacionalna sigurnost samo je izlika. Kako bi se demonstriralo koliko ti planovi mogu biti tajni, pogledajte koliko vi vidite stvarnih snimaka Hubblea.

One se daju van poput božičnog poklona, možda jednom godišnje. Te se snimke daju privatnim istražiteljima kojima je na neki način dato pravo da usmjeravaju snimke Hubblea kao da su oni za to platili. Ipak, bez obzira kako se ljudi u vezi toga žestoko bunili, neće biti promjene u nastavku te prakse. I to pokazuje stisak kontrole koji te elite imaju nad čitavom stvari.
 

Izvor: Zeta Talk (1999.)

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s