Prirodna frekvencija svemira- “frekvencija ljubavi”

Prirodna frekvencija svemira- „frekvencija ljubavi“

Prirodne frekvencije svemira 2

Foto: You Tube

Što je 528 Hz?

528 Hz je srednja nota na solfeggio glazbenoj skali i poznata je kao “frekvencija ljubavi”. Prema poznatom autoru i humanitarcu, Dr. Leonard Horowitzu, ona je ključ za mir u svijetu.

Emitiranje ove frekvencije, može pomoći da otvorite svoje srce, donijeti vam mir i radost, pa čak i ubrzati ozdravljenje tijela.

„Sada znamo signal ljubavi, 528 Hz je među šest temeljnih stvaralačkih frekvencija u svemiru a matematika ne laže, geometrija fizičke stvarnosti univerzalno odražava ovu glazbu; Ova otkrića su samostalno izvedena, recenzirana, i empirijski potvrđena “.

– dr Horowitz

Ovo je temeljna frekvencija koja se koristi u naprednim civilizacijama, među svećenicima i iscjeliteljima kako bi kreirali blagoslove.

528 Hz frekvencija ljubavi u modernim vremenima

Na žalost čak i zavjere. Knjiga pod naslovom ” Frekvencija  koja je ubila Johna Lennona”, u osnovi navodi da je Lennon ubijen jer je koristio tu frekvenciju u svojoj pjesmi “Imagine”. Znao je za nju,  te da je ta frekvencija ključ za otključavanje dobre vibracije u našim srcima koja stvara radost, vjeru, hrabrost i ljubav.

Sada i ovdje je “udarač”. Glazba zapadnog svijeta sluša se na A = 440 / F # = 741 “standard tuning”, koji potiskuje dobre vibracije našeg srca. Pokrenuta je i standardizirana 1938. godine i zapravo potječe iz studije koja je provedena tijekom nacističkog režima.

Prema riječima dr Horowitza, ova frekvencija je potpuno suprotna ljubavi i frekvenciji 528 Hz. 528 Hz frekvencija je zvuk sunca i boja klorofila, te na prirodni način pobuđuje kisik i zrak koji udišete.

Dr. Horowitz također pretpostavlja da “O2 vibrira prema stopi izmjerenoj u središtu duge, i od temeljne je važnosti za organsku kemiju i vraćanje ravnoteže, zdravlje i sklad disonantnih sustava kojima nedostaje elektron energije”.

Ako želite početi osjećati i imati više mira i ljubavi u svom životu,  povisiti svoju vibraciju  savjetujemo da se „preselite“ i umjesto da slušate glazbu sinkroniziranu na A = 440 / F # = 741 frekvenciju,  slušate glazbu na 528 Hz.

Također preporučujemo knjigu dr Horowitza, “Knjiga 528: Prosperitet- ključ ljubavi”  Ukoliko želite saznati više o tome. Primjerce kako je 528 Hz  frekvencija  središta stvaranja te kako može utjecati   na završetak rata i toksičnost. Ova frekvencija će vam pomoći doći do najviše razine ljubavi i mira.  Poslušajte, meditirajte, uživajte. Pokušajte!

Izvor: izsvesnage


VIDEO-  528Hz | Floating in Space | MIRACLE TONE MUSIC inspired by Cosmos:

 

Izvor: Meditative Mind

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s