Radionica: “Poredak ljubavi”

Kušac – Udruga za unapređenje kvalitete življenja

poziva vas na redovnu mjesečnu radionicu konstelacija

POREDAK LJUBAVI

Poredak ljubavi 2019

Foto: pixabay.com

25. 8. 2019. god. (nedjelja) od 9,00 do 17,00 sati

u maloj Sali Vijećnice u Crikvenici, Vinodolska 1/I kat

Neki se od nas za promjene u životu odlučuju početkom godine, a neki baš u ljeto, kada na godišnjem odmoru „napune baterije“ i dobiju novu snagu. Međutim, da bismo doista bili snažni i posloženi prvo trebamo otpustiti terete koje nesvjesno nosimo u svojoj podsvijesti, odakle upravljaju nama i našim životima na svim razinama, a većinu smo naslijedili od svojih predaka.

Radionica sistemskih konstelacija, obiteljskih ili poslovnih, može Vam na najučinkovitiji način pomoći ne samo da osvijestite probleme sa kojima ste suočeni i njihove uzroke, već iste zauvijek izbrisati iz Vaše stvarnosti, jer je došlo vrijeme kada možemo i moramo otpustiti ono što zaista nije naše.

Svaki dan može biti novi početak, ali za to treba čvrsta odluka i opredjeljenje. Kada se pitamo ZAŠTO nam se nešto događa, vjerujete, uvijek nam dođe odgovor. Pitanje je samo da li smo otvoreni svim čulima da ga čujemo i prihvatimo.

Možda ste naizgled već sve učinili što je bilo u vašoj moći i objektivno nije trebalo biti razloga za nezadovoljstvo. Međutim, neke su situacije i događaji izbjegli Vašoj kontroli, a ne razumijete zašto i kako se to dogodilo.

Kada ih prepoznamo, osvijestimo gdje su i zašto nastali i prihvatimo tu Istinu, dajući pri tome zasluženo poštovanje prema sudbini predaka koji u tome nisu uspjeli, tada više nemaju učinka na naš život, a istovremeno neće djelovati niti na našu djecu i druge potomke.

Bez obzira da li se radi o zdravlju, odnosima u obitelji ili u radnom okruženju, načinima razmišljanja, emocijama ili reakcijama na određene životne situacije sa kojima niste zadovoljni, ili ste blokirani u stvaralaštvu i postizavanju uspjeha, koje ste možda osvijestili, ali ne nalazite rješenje za promjenu, potrebna je još samo odluka prihvatiti bez straha Istinu i na ovoj radionici napraviti promjenu u korijenu, na mjestu i u vremenu nastanka.

DOZVOLITE DA LJUBAV KROZ VAS TEČE PUNIM INTENZITETOM U SVIM SMJEROVIMA!

Voditelj radionice je Mirjana Andres-Rogović, koja je uključena u rad sa sistemskim konstelacijama već 20 godina, a već 10 godina djeluje kao samostalan sistemski terapeut i konzultant.

Informacije i prijave na: kusac.crikvenica@gmail.com ili mob. 098 353 820

http://www.udruga-kusac.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s