Anita Šupe: Kraj igre i početak kraja lažne pandemije

END GAME – početak kraja lažne pandemije

Anita Šupe

Foto: pixabay.com

🔶 Gotovo je, maske padaju! Ovaj cirkus od plandemije postiže svoj vrhunac i sada kreće razotkrivanje agende laži, prevara i manipulacija poznate pod nazivom “COVID19”. Tisuće liječnika, znanstvenika, pravnika i novinara širom svijeta angažiraju se kako bi javnost saznala istinu. Cenzura koja se nad njima vrši slična je spaljivanju knjiga u Trećem Reichu. Ali ništa ne može zaustaviti istinu i pravdu, NIŠTA. Klupko laži se počelo odmotavati, a korona je samo dio sveukupne lažne priče o svijetu i sustavu, u koju smo uljuljkano vjerovali.

🔶 Ono što se čini kao loš razvoj događaja, samo je show koji se odvija pred našim očima i nema potrebe uzrujavati se oko toga. Još neko vrijeme će biti kaosa, pritiska, suzbijanja, cenzuriranja, ali to su samo očajnički potezi moćnika koji su svoju moć već izgubili. Kritična masa osviještenih, probuđenih ljudi, aktiviranih za istinu i pravdu je DOSTIGNUTA. Kako među nama koji piskaramo po fejsbuku, tako i među liječnicima, znanstvenicima, pravnicima, političarima i novinarima. Sada gledamo “pad kabale” uživo, propast carstva mračnih i pobjedu snaga svjetla. Svjetlo osvjetljava tamu i sve nevaljano izlazi na vidjelo. #DarkToLight

🔶 Mislim da je svatko imao dovoljno vremena za ODABRATI i odlučiti: nastavljam li okretati glavu u stranu i praviti se da se ništa ne događa, čime podržavam obmanu, manipulaciju i mračne planove neprijatelja čovječanstva (koji su već propali), ili stajem na stranu svjetla, istine i pravde, zajedno s milijunima probuđenih ljudi. Oni koji i dalje spavaju, čine to svojom slobodnom voljom. Ako i dalje ne vidite laž, nepravdu i sve jasne dokaze da ste prevareni, to je onda vaš izbor, vaša slobodna volja, put vaše duše.

💫💫 Victory of the Light 💫💫

Za one koji imaju oči da vide, u prilogu par vijesti iz svijeta…

▶️ U Njemačkoj je 3. 7. pokrenut ACU – Odbor za izvanparlamentarnu istragu COVID19. Doktori Heiko Schöning, Bodo Schiffmann i Martin Haditsch pozivaju stručnjake i svjedoke na javno saslušanje dokaza. Nema više odgađanja, poručuju, istraživat će se opravdanost mjera proglašenja pandemije i njezine stvarne posljedice.

Video na njemačkom sa engleskim prijevodom:


▶️ U Španjolskoj im se pridružuje udruga Liječnici za istinu: u Madridu je 25. 7. održana press konferencija za razotkrivanje lažne pandemije. Izloženi su podaci, brojke, analize i razmišljanja koja pokazuju neopravdanost i štetnost mjera što se zbog tzv. pandemije primjenjuju širom svijeta. Ovo je svjetska prevara i diktatura stvorena u političke svrhe, poručuju liječnici.

Članak (upotrebite google prevoditelj):

http://www.verdadypaciencia.com/2020/07/madrid-medicos-por-la-verdad.desmontando-medicamente-la-falsa-pandemia-del-covid-19.html

▶️ SAD: grupa američkih liječnika America’s Frontline Doctors okupili su se 27. 7. u Washington D.C. te su na Capitol Hillu održali press konferenciju s namjerom da javnost sazna istinu i da se otkriju dezinformacije i lažna propaganda nametnuta kroz korporativne medije. Poručuju da nitko ne treba umirati jer za bolesne postoje jeftine i neškodljive terapije, koje ovi doktori uspješno primjenjuju, ali se one cenzuriraju zbog političkih razloga.


https://www.bitchute.com/video/Md5slTjHyt3g/

▶️ Berlin: danas, 1. 8. preko milijun ljudi na ulicama Berlina, prosvjeduju protiv mjera lažne pandemije, oduzimanja sloboda, nošenja maski itd.


▶️ London: prosvjed protiv maski i “novog normalnog” – “Maske su brnjice!”


https://www.rt.com/uk/496879-london-mask-protest-bbc-downing-street/

▶️ Hrvatska: u mraku kojeg održava stožer i glavni mediji, upalilo se svjetlo: imamo saborsku zastupnicu koja misli svojom glavom i odbija se pokoriti jednoumlju. A i predsjednik države dobro zvuči, tko zna možda nas i on pozitivno iznenadi.

Autor: Anita Šupe

Izvor: facebook.com

4 misli o “Anita Šupe: Kraj igre i početak kraja lažne pandemije

 1. Seka

  Ovo tako Pozitivno i Ohrabrujuće zvuči, da je Kritična masa DOSTIGNUTA ❕❕❕
  Samo da Jeste. Uistinu. 🙏🙏🙏
  Iz ljudskih stvorova, ponovno, u Ljudska Bića ❕🙏

  Sviđa mi se

 2. Pingback: Aktualno - plandemija - Prisluhni.si

 3. Pingback: Zakladnica - Prisluhni.si

 4. Pingback: 30 najpopularnijih postova na “Živom trenutku” u 2020. godini – Živi trenutak

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s