Kolektivna svjetska tužba za zločin protiv čovječnosti i priprema za drugi Nurnberški sud

Kolektivna svjetska tužba za zločin protiv čovječnosti i priprema za drugi Nurnberški sud

Kolektivna svjetska tužba 2.

Foto: odvjetnik Reiner Fuellmich, preuzeto sa portala logično

Britanski  UKCOLUMN  ( https://www.ukcolumn.org/community/ ) i autor Jean Michael Grau 17. veljače 2021. objavio je zanimljiv tekst o pripremi drugog Nurnberškog suda za kolektivnu tužbu tisuća odvjetnika širom svijeta u organizaciji američko-njemačkog odvjetnika  Reinera Fuellmicha, koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.

S tim u vezi, vrijedi podsjetiti da je Reiner Fuellmich odvjetnik koji je uspio osuditi automobilskog diva Volkswagen u slučaju neovlaštenih katalizatora. I upravo je odvjetnik  Fuellmich uspio osuditi Deutsche Bank kao zločinački pothvat.

Prema Reineru Fuellmichu, sve prijevare koje su počinile njemačke tvrtke smiješne su u usporedbi sa štetom – krizom koju je tzv. pandemija Covid-19 prouzročila i koja i dalje traje. Ovu krizu Covid-19 trebalo bi preimenovati u “Skandal Covid-19”, a svi odgovorni trebali bi biti procesuirani zbog građanske štete zbog manipulacija i krivotvorenih protokola ispitivanja.

Stoga će se međunarodna mreža poslovnih odvjetnika izjasniti o najvećem deliktnom slučaju svih vremena, skandalu o prijevari Covid-19, koji se u međuvremenu pretvorio u najveći zločin protiv čovječnosti ikad počinjen.

Istražno povjerenstvo Covid-19 osnovano je na inicijativu skupine njemačkih odvjetnika s ciljem pokretanja međunarodne kolektivne tužbe koristeći anglosaksonsko pravo.

Ovdje možete pročitati sažeti prijevod posljednje komunikacije dr. Fuellmicha od 15. 2. 2021., citiram:

„Saslušanja oko 100 međunarodno poznatih znanstvenika, liječnika, ekonomista i pravnika, koja je od 10. 7. 2020.  provodila Berlinska istražna komisija u vezi s aferom Covid-19, u međuvremenu su s vjerojatnošću koja je gotovo sigurno pokazala da Skandal Covid-19 ni u jednom trenutku nije bio zdravstveni problem.

Umjesto toga, radilo se o učvršćivanju nelegitimne moći (nelegitimne jer je pribavljena kriminalnim metodama) korumpirane “Davoske klike” prenošenjem bogatstva ljudi na članove Davoske klike, uništavajući, između ostalog, male i srednje posebno velika poduzeća. Platforme poput Amazona, Googlea, Ubera itd. Mogle bi tako prisvojiti svoj tržišni udio i bogatstvo. ”

Status istrage odbora Covid-19:

 1. Covid-19 kao diverzijska taktika korporativnih i političkih “elita” kako bi se tržišni udio i bogatstvo preusmjerilo s malih i srednjih poduzeća na globalne platforme kao što su Amazon, Google, Uber itd.
 2. Doprinos audiovizualnog poreza rekonstrukciji novog medijskog prostora koji nudi uistinu neovisne informacije
 3. Osiguranje regionalnih poljoprivrednih struktura
 4. zrada sigurne regionalne valute kako bi se spriječilo da nova valuta dođe „odozgo“ koja će se dodijeliti u slučaju dobrog ponašanja.
 5. Psihološka razmatranja situacije: kako je došlo do nje?

 Tužbe za poništavanje odobrenja cijepljenja, podnesene protiv Europske komisije, suđenje u New Yorku o statusu PCR testova, njemačka suđenja, kanadska suđenja, australska suđenja, austrijska suđenja, suđenja na Međunarodnom sudu pravde i Europskom sudu ljudskih prava.

„Vidjeli smo ono što je potvrđeno iznova i iznova: stupanj opasnosti koji virus predstavlja približno je isti kao i sezonska gripa, bez obzira radi li se o novom virusu (u cijelosti ili djelomično proizvedenom) ili smo jednostavno suočavanje s gripom preimenovanom u “pandemiju Covid-19”.

U međuvremenu, Drostenovi PCR testovi ne mogu nam reći ništa o zaraznim infekcijama. Da stvar bude gora, zdravstvena i ekonomska šteta prouzročena mjerama zabrana i zaštite toliko je poražavajuća da moramo govoriti o razini uništenja koja je povijesno jedinstvena. »

“Činjenica da zdravlje nikada nije predstavljalo problem posebno je očita, osim što injekcije genetski eksperimentalnih tvari maskiranih pod” cijepljenje “sada masovno nalažu ozbiljnu štetu, uključujući smrtne posljedice. Svjetska populacija korištena je kao zamorčić za ove eksperimentalne injekcije gena i postupno i izuzetno brzo.

Kako bi se stanovništvo bacilo u paniku, uvedene su opasne i štetne mjere ograničavanja (čak i prema WHO-u) obveznog, nepotrebnog i opasnog nošenja maski i socijalnog distanciranja, nepotrebnog i kontraproduktivnog. Stanovništvo je tako bilo “spremno” za injekcije. ”

„U međuvremenu, sve više i više ljudi, ne samo odvjetnika – i s pravom – zahtijeva, pored trenutnog prestanka tih ubojitih mjera, i sudsku reviziju uistinu neovisnog međunarodnog suda po uzoru na suđenja u Nürnbergu. Primjer takvog zahtjeva i dirljiv izvadak iz govora engleskog liječnika dr. Vernona Colemana možete pronaći na sljedećoj poveznici: (https://youtu.be/T3DNV7v5i74)

Uz to, intervju s uzbunjivačem u berlinskom staračkom domu pokazuje da je od 31 osobe cijepljene tamo, neke od njih prisilno, u nazočnosti vojnika Bundeswehra i koji su prije cijepljenja bili negativni, 8 ih je umrlo, a 11 je dobilo  ozbiljne nuspojave. ” (2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/)Nun

Izvanredni sastanak berlinskog odbora Covid u srijedu 17. 2. 2021.:

“U tom kontekstu, izvanredni sastanak berlinskog odbora Covid održao  se u srijedu 17. 2. 2021, uživo i s brojnim gostima koji su sudjelovali putem Zooma.

Od 14:00 sati nadalje, sažet će se stanje. Uz to, raspravljalo će se o tome kako se doprinosi od poreza na naknadu za audiovizuelnu licencu mogu zadržati i koristiti za rekonstrukciju novog medijskog prostora koji uistinu služi slobodi izražavanja i kako se doprinosi već plaćeni za besmislenu propagandu posljednjih 11 mjeseci mogu povratiti putem službene obavijesti.

Bilo je priloga i rasprava o tome kako se opskrba hranom može osigurati, posebno jačanjem regionalne poljoprivrede; ali i stvaranjem regionalnih valuta, ako je potrebno povratkom EU u EEZ, kako osigurati da se politika „klike Davos“, koja se temelji na tiskanju novca iz ničega, zaustavi i vrati stabilnim valutama.

Iznad svega, stručnjaci su objasnili kako se moglo dogoditi da se nađemo u ovoj nezamislivoj situaciji ucjene i prije godinu dana.

U drugom dijelu sesije, s početkom u 19 sati, svjetski poznate ličnosti na visokoj razini komentirale su stanje trenutnih međunarodnih pravnih sporova, uključujući razne kolektivne radnje, kao što je gore sažeto.

No, raspravljalo se i o tome kako glavni počinitelji, posebno politički počinitelji ovdje počinjenih zločina protiv čovječnosti mogu i moraju odgovarati prema građanskom i kaznenom zakonu u okviru novog Međunarodnog suda pravde koji će biti uspostavljen u skladu s smjernice suđenja u Nürnbergu s međunarodnom distribucijom. ”

Ovdje objavljena veza do posebne sjednice Odbora Covid  dostupna je od 17. 2. 2021. putem web stranice Odbora:  corona-ausschuss.de

I na kraju, kako bismo u potpunosti razumjeli što je sve na kocki ovog novog tribunala u Nürnbergu koji bi sudio najveći deliktni slučaj svih vremena, povlačenjem  laži dr. Drostena o falsificiranju protokola testiranja PCR-a u ime Davoske klike, sve će doći na red:

sponzori financijske oligarhije, Klaus Schwab, veliki arhitekt ovog gigantskog projekta, političari na čelu EU, potom krak izvršenja Drostenovih i WHO direktiva na temelju kojih su sve zapadne vlade  donijele razorne odluke o zatvaranju, policijskom satu, obveznom nošenju maski i socijalnom udaljavanju, a danas i smrtonosnih cjepiva za najstarije među nama.  A potom i sve ostale.

“Upravo će te istine srušiti maske odgovornih za počinjene zločine. Političarima koji su vjerovali u ove korumpirane brojke “, kaže dr. Fuellmich,” činjenice koje su ovdje predstavljene spas su koji će im pomoći da započnu toliko potrebnu znanstvenu raspravu, a koji će pasti zajedno s tim zločincima i šarlatanima.

Osim toga, u svjetlu ove najnovije komunikacije dr. Fuellmicha, od posebnog su interesa dva prijedloga s izvanrednog sastanka odbora Covid u Berlinu:

Prvo, način na koji se opskrba hranom može osigurati, što se čini donekle nadrealnim s obzirom na trenutnu situaciju. Prema planiranju Klausa Schwaba za Forum u Davosu, to nije slučaj. Predvidio je prekid u prehrambenom lancu s kraja druge polovice 2021.

nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/

Drugo, stvaranje regionalnih valuta.  Jasno da Berlinski odbor Covid već predviđa krah svjetske burze koji dolazi i koji financijska oligarhija Foruma u Davosu namjerava iskoristiti za uspostavljanje europske digitalne valute u očekivanju da će svjetska valuta stvoriti socijalni kredit u kineskom stilu o kojem će postati ovisna srednja klasa svih naroda uništenih zatvaranjem njihovih tvrtki, male i srednje industrije i tvrtki, kulturne i turističke industrije, sportskih objekata itd.

Ova dva aspekta kojih je zapadni svijet žrtva gotovo godinu dana, logično bi trebala biti dovoljno motivirajuća da bismo definitivno shvatili da smo suočeni s „populicidom“ koji traži da nas slomi samo ako ostanete inertni, ne radeći ništa.

Zbog toga bi svatko od nas trebao učiniti sve što je u našoj moći kako bi osigurao da ova međunarodna pravna koalicija što prije počne s radom. U tu svrhu svi mi koji se želimo pridružiti kolektivnoj akciji francuskih pravnika da bismo sudjelovali u ponovnom osvajanju naših sloboda trebali bismo HITNO stupiti u kontakt s kolektivnom akcijom:

francesoir.fr/opinions-entretiens/interview-me -virginie-de-araujo-recchia-avocate-au-barreau-de-paris

Naše preživljavanje i preživljavanje naše djece ovise o ovome.

Autor: Mr. sc. Arna Šebalj

Izvor: logicno

15 misli o “Kolektivna svjetska tužba za zločin protiv čovječnosti i priprema za drugi Nurnberški sud

  1. Vidjet ćemo Jelena koliko će ovo kolektivno ludilo još dugo trajati. Svi oni koji su radili zlo, bilo protiv Boga, Majke Zemlje, čovjeka, životinja i ostalih bića, kad-tad će odgovarati i morat će položiti račune za svoja djela. Ako ne pred tzv. zemaljskim sudovima, onda svakako kada napuste svoje trenutno fizičko tijelo i suoče se sa zakonom uzroka i posljedica.

   Taj Kozmički zakon jednak je za sve ljude. Pred njime nema provlačenja i skrivanja kao ovdje na Zemlji, iza različitih identiteta, maski, diploma i sl. Mnogi ljudi na planeti još uvijek nemaju znanja i uvida o Kozmičkom zakonu uzroka i posljedice i ograničili su svoj život samo na ovu sadašnju realnost ili matricu. To znanje nisu mogli dobiti u školskom sustavu, pravosudnom sustavu, materijalističkoj znanosti, kao ni od religijskih institucija. Lijepi pozdrav i svako ti dobro! 🙂

   Liked by 1 person

 1. Vidim da nestaju videa čim se takne u zmijsko gnijezdo. Evo male pomoći za sve da ne tražite video kojeg je YouTube srušio:
  https://odysee.com/@DotConnectorReports:e/We-Are-In-A-War-Dr.-Vernon-Coleman:5?r=6oAXmHFztKrS5CFZrhPp4mgGbGmS6rPX

  Mali ispravak za web stranicu koja mi se nije otvorila klikom na link u tekstu: https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/

  Upravo gledam video “Sitzung 41” kojeg sam našla na web stranici: https://corona-ausschuss.de/
  i uživam u govoru odvjetnika Reinera Fuellmicha. Link na video je ovaj:

  Ove dvije stranice na francuskom sam htjela preskočiti jer nemam pojma o francuskom jeziku, a onda sam još jednom kliknula na ovu posljednju i vidim da stranica ne postoji.

  Hvala Milane na trudu, zaista jako puno korisnih informacija i korisnih linkova!

  I na kraju jedna kratka napomena ukoliko imate problema s gledanjem videa na platformi LBRY/Odysee da biste možda trebali otvoriti kanal na Lbry/Odysee. Ja ih imam tamo desetak kanala jer nemaju Play liste pa sam si malo sortirala mojih preko 4.000 videa. Sva su bila na YouTubeu, ali su mi srušili nekoliko kanala pa sam tražila platformu gdje se ništa ne cenzurira i hvala Bogu, našla!
  Evo ostavljam Invite link za jednostavniju registraciju na mreži:
  https://odysee.com/$/invite/@JelenaOsijekHR:1

  Pozdrav svim pratiteljima Živog trenutka i naravno, gazda Milanu! 😇 😊
  Jelena

  Liked by 1 person

  1. Da, Jelena, povijest se ponavlja. Nekad su se spaljivale knjige, a danas se brišu videi, linkovi i različiti profili. Inkvizicija radi punom snagom. Hvala što dijeliš informacije kako bi ljudi mogli doći do istine ako je žele prihvatiti. Ja sam samo ovdje kako bih služio. Samo je jedan “Gazda”. Lijepi pozdrav. 😇🌞🌻

   Liked by 2 people

  1. Teško ćemo naći takve u Hrvatskoj jer da bi svi postali odvjetnici i dobili poslove, najprije su se morali debelo uvući u dupe Hanžekoviću. I naravno, takvi će cijeli život vraćati dug tako što će od njega dobivati upute što smiju, a što ne smiju. Mamić ih je najbolje raskrinkao. Dok ne krenu takve razotkrivati ljudi iz njihovog miljea, nema pomaka na bolje. Čini se da nam nema druge nego se udruživati i pripremati kolektivne tužbe. Za sada im visi za vratom jedna jako važna tužba pa je Plenki već počeo javno govoriti kako cijepljenje nije obavezno.

   Liked by 1 person

  2. Poštovana gđa Tanja za sada nemam takvu informaciju, ali ako je dobijem svakako će biti objavljena na ovom blogu. Za sada su popdnesene dvije tužbe i to od Mr. sc. Arne Šebalj i udruge Dosta je bilo. One se odnose na RH i nacionalni stožer. Da li je netko kontaktirao sa timom odvjetnika na čelu sa Fuelmichom, uistinu ne znam. U Srbiji se spremaju za kolektivnu tužbu i njihov glavni odvjetnik je Milan Bosika. Lijepi pozdrav.

   Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s