Todor Pešterski: Poruka za čovječanstvo

Todor Pešterski: Poruka za čovječanstvo

Poruka za čovječanstvo 2.
Foto: pixabay.com

„Sunce je glavni izvor energije i života na ovom planetu i Sunčevom sustavu“.

„Živjeti u skladu s prirodom je živjeti u skladu s godišnjim dobima“.

„Prava ljubav i ono što treba biti između muškarca i žene je da oni trebaju postati jedno biće“.

„Mislim da bi trebali ići prema odumiranju vlasti i bilo kakve kontrole nad nama, jer vidimo što je ta kontrola napravila i u kakvom vremenu sad trenutno živimo. Ovaj val neprijateljstva prema cijelom čovječanstvu i homo sapiens vrsti i što smo mi dozvolili da nam rade te nevidljive sile koje nas maltretiraju“.

„Nikada ne smijemo više dozvoliti da oni dođu u položaj da mogu ovakve stvari raditi“.

„Kad smanjiš količinu misli, postaješ prisutan“.

„Ovaj trenutak je trenutak trećeg svjetskog rata. Taj treći svjetski rat je različit od svih ratova koji su se do sada vodili. To je rat medija, informacija, rat biološkim oružjima, rat nano oružjima. Rat je udar na cijelu homo sapiens vrstu.

Molim sve ljude homo sapiens vrste koji još nisu postali zombiji i transhumana bića, roboti, da prestanu misliti, promatrati, slušati, bilo kakve informacije iz ovog informacijskog rata“.

„Ako čovječanstvo izgubi ovaj rat, gotovo je! Idemo u jedan totalitarni fašizam i to je kraj priče ove vrste, a ako se izborimo…

Vrlo je jednostavan način borbe u ovom ratu- Građanski neposluh“!

„Ne priznajem takve zakone. Ja sam slobodan čovjek. Ne priznajem ništa od zakona koji štete mojoj vrsti. Vi, koji te zakone pravite i donosite zakone koji štete homo sapiens vrsti, vi se zamislite za koga radite. Vi radite za robote koji će nas zamjeniti“…

„Glavna poruka svima je uvijek ista: ljubav, poštovanje prema svima, prema svakom obliku bića, minerala, kamena, biljke, životinje, ljude da ne spominjem, prema njima posebno, a za one koji se ne ponašaju kao ljudi, prema njima nešto drugo.

Nema više okretanja obraza za udarac. Izudarali su nas. Sada ide neposlušnost do krajnjih granica, dok oni ne shvate da nas ne mogu porobiti“!


Izvor: Todor Pešterski

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s