Ponovo se povežite s Majkom Zemljom

Ponovo se povežite s Majkom Zemljom

Foto: pixabay.com

Prolazimo kroz ogromne promjene. Mnogi osjećaju posljedice u svojim fizičkim vozilima. Tijelo vjerojatno proizvodi neugodne simptome dok se bori da apsorbira i integrira više energije. Budite nježni prema sebi, njegujte tijelo, dajte mu puno TLC-a, opustite se, idite sa zemaljskim energijama i tecite.

Promatrajte duboko svaki trenutak, a posebno promatrajte svu prirodu, sve životinje, jer njihova je mudrost ogromna, njihovo unutarnje znanje vam se telepatski prenosi kada se fokusirate na njih.

Imaju nas mnogo toga za naučiti i pokazuju nam put kući, ne samo za nas, već i za ovaj prekrasan planet. Svi smo mi međusobno povezani. Sve se stalno mijenja, ništa nije statično, transformiramo se svakog trenutka. Naša energija se nikada ne gubi, ona jednostavno prelazi. Zbog toga nema rođenja ni smrti, već samo transformacija energije.

Oblak se pretvara u kišu. Oblak ne umire, on se jednostavno mijenja, mijenja oblik ako želite! Kiša postaje vodena masa, rijeka, koja se ulijeva u ocean. Isparava i poprima oblik oblaka… i tako dalje. Pogledajte cijelu prirodu i vidjet ćete u njoj obilje drugih elemenata. Unutar cvijeta postajete svjesni, s dubokim uvidom, sunčeve svjetlosti koja je njegovala pupoljke, lišće, vodu koja je hranila biljku, pupoljke, lišće i cvijeće. Bez sunca, vode i hrane ni mi ne bismo mogli funkcionirati.

Naša tijela su u stalnoj tranziciji na više razina u isto vrijeme. I mi smo sastavljeni od svih tih elemenata kako bismo nakratko postali čvrsto tijelo. Nitko od nas nije zaseban entitet. Ta je odvojenost samo učinak iluzije.

Ponovo postajete svjesni i postajete Jedno sa cjelokupnim životom, a mi podižemo frekvenciju eksponencijalno.

Blagoslov svima. Provodite što više vremena u svojoj unutarnjoj tišini, izađite u prirodu, slušajte životinje i svoju intuiciju tako da svaki trenutak budete svjesni, da smo međusobno povezani sa svima…

Josephine

“U svojoj nevinosti i mudrosti, u svojoj povezanosti sa zemljom i njezinim najstarijim ritmovima, životinje nam pokazuju put natrag u dom koji nikada nisu napustile.”

Susan Chernak McElroy, autorica knjige Životinje kao učitelji i iscjelitelji.

Izvor: Fb grupa Zona slobodne volje


Izvor: AleviDreamtime

2 misli o “Ponovo se povežite s Majkom Zemljom

Komentiraj