Danas su najveći revolucionari srednja i starija generacija

Danas su najveći revolucionari srednja i starija generacija

Foto: pixabay.com

Danas su najvećii revolucionari srednja i starija generacija, jer su oni u doba svoje mladosti stremili idealima i nastojali biti pravi ljudi. Težili su potpunoj slobodi.

Svaka generacija nakon devedesetih gotovo je potpuno ovisna o tehnologiji i virtualnom svijetu. Izgubila su se autentična znanja, ona koja smo rođenjem donijeli.

Zato je danas sve manje pravih muškaraca i pravih žena. Mi ne smijemo težiti da budemo svi isti, jer tako ni nije zamišljeno.

Ženski i muški organizam potpuno drugačije funkcionira. Muško i žensko treba biti autentično sa svim kvalitetama određenog pola odnosno energije.

Nažalost, izgubio se kompas i većina je potpala pod različite agende koje nas kroz desetljeća programiraju.

Kada se povežemo sa svojom unutarnjom biti mi živimo autentično, tako kako smo zamišljeni u viziji Stvoritelja. Tek tada ostvarujemo svoju životnu svrhu kroz svoje rođenjem dane talente.

Autentičnost od nas stvara prave ljude. Zato učinimo svaki potreban napor da svima, od nas mlađim generacijama, pokažemo kako se živi ljubav, kako se djeluje kroz ljubav.

Samo tako ćemo im svojim primjerom pomoći otvoriti njihova srca, naravno, ukoliko, je to u skladu s planom njihove duše. Nemojmo se ljutiti na njih jer nažalost, kao u školi, razredi se ne mogu preskakati dok se ne savladaju sve potrebne lekcije.

Budimo im podrška, jer je sada vrijeme “masovnog buđenja”. Božanske energije kojima smo izloženi pomažu nam u tome! Sretno svima!

Autorica: Ljiljana Posavec

Izvor: https://www.facebook.com/profile.php?id=61552697746131

Komentiraj